--2-- Cursuri-Romana-pentru-Straini-Craiova DOLJ


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
            CAUTA

 SCOALA ENGLEZA CRAIOVA
luni, 29 Apr 2024 | 21:48
 
 


Romana pentru Straini

Cursuri Romana pentru Straini Craiova

reclama

  Cursuri Romana pentru Straini Craiova

ROMANA PENTRU STRAINI
Limba romana pentru expatiPe masura ce comunitatea expatilor din Romania creste cresc si solicitarile pentru cursuri de limba romana.
IES International English School are o vasta experienta in cursuri de limba romana predate cetatenilor straini care traiesc / lucreaza in Romania.

Trainerii IES International English School nu sunt doar simplii vorbitori de engleza ci au specializari duble - engleza impreuna cu o alta limba straina, de aceea se acomodeaza usor cu cetateni straini, indiferent care este limba materna a acestora.

Experienta si tehnica de predareTehnicile interactive de predare, tactul desavarsit in relatiile socio-umane si usurinta de exprimare in mai multe limbi de circulatie internationala, laolalta cu o mare experienta de predare acumulata in cadrul cursurilor predate pana acum, fac din personalul IES International English School alegerea ideala pentru un astfel de curs.

Trainerii nostri pot preda romana prin intermediul limbilor : engleza, franceza, spaniola, ceha si italiana , incadrandu-se astfel in categoria licentiatilor cu vasta experienta lingvistica.

PortofoliuSuntem mandri ca toate companiile de prestigiu care au apelat la noi pentru cursuri de limba romana au continuat sa ne trimita cursanti dupa incheierea primelor serii de cursuri ,demonstrandu-ne astfel ca apreciaza calitatea prestatiei noastre pedagogice.

TESTIMONIAL
PORTOFOLIU CLIENTI

Daca sunteti cetatean strain si doriti/ trebuie sa invatati limba romana , IES International English School este alaturi de dumneavoastra si va ofera cel mai eficient, atractiv si profesionist mod de a va atinge telul.

Vom evalua impreuna cu dvs ce fel de curs vi se potriveste, ce orar si frecventa doriti , prin intermediul caror limbi straine puteti face cursul si ce fel de profesor ar fi cel mai potrivit pentru atingerea acestui obiectiv, apoi vom alege materialele necesare si va vom livra cursul ideal de romana pentru straini.

Cost
Costul acestor cursuri este influentat direct de numarul de participanti, frecventa, orarul,durata orelor contractate si complexitatea cursului cerut.
Pentru o oferta de pret va rugam sa completati formularul de mai jos.
Datele din chestionar nu sunt facultative.
Pe baza lor veti primi o oferta scrisa in maxim 48 de ore si veti fi contactat direct de un reprezentant al firmei noastre.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati telefonic secretariatul IES International English School la nr de telefon 021 637 26 44 de luni pana vineri intre orele 10.00-16.00.


IMAGINI



 
 
CONTACT SCOALA ENGLEZA CRAIOVA

 arata tel , arata mobil
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X