--2-- TESTIMONIAL DOLJ


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
            CAUTA

 SCOALA ENGLEZA CRAIOVA
luni, 29 Apr 2024 | 23:23
 
 


Testimonial

TESTIMONIAL

reclama

  TESTIMONIAL

 

Iata parerea catorva din cei care au ales IES International English School despre cursurile de limba engleza si serviciile noastre.

Horia Vanatoru, 38 ani, medic
Am ales IES International English School pentru ca plecam in concediu si aveam nevoie urgenta sa pot comunica in engleza. Mergeam in Irlanda, tara in care se vorbeste doar limba engleza si abia daca stiam cateva cuvinte.
Aveam nevoie de un curs intensiv, pentru mine si pentrru prietena mea, de un program flexibil si de un profesor care sa fie competent dar si simpatic. Un amic mi-a recomandat cursurile IES International English School. La inceput am fost sceptic insa dupa primele sedinte mi-am dat seama ca facusem alegerea corecta: atat profesorul cat si programul de curs erau potriviti cu necesitatile mele. Ii recomand cu caldura.

Cristina Teodorescu, 33 ani, Area Sales Manager
Lucrez in vanzari. Aproape toti clientii nostri sunt cetateni straini cu care trebuie sa vorbesc in engleza- sa le explic oferta companiei noastre, sa le dau detalii despre softurile cu care lucram, sa negociez contractele si sa pastrez ulterior legatura.
Cand am fost promovat directoare de vanzari in regiunea Olteniei si cand am avut prima intalnire de afaceri mi-am dat seama ca am nevoie urgenta de o imbunatatire a capacitatii mele de a comunica in engleza. M-am inscris la IES International English School impreuna cu alti 2 colegi si am rezolvat rapid problema de comunicare. Mi-a placut ca am avut un orar foarte convenabil, ca profesorul si manualul erau ce ne trebuia si ca am fost repartizati exact la nivelul care ne corespundea. Atmosfera de lucru era placuta si interactiva. Am experienta cu astfel de lucruri pentru ca am participat la multe programe de training in tara sau in strainatate. La IES International English School se acorda o mare atentie calitatii . Acesta este si motivul pentru care m-am inscris initial pentru un singur modul de curs dar am sfarsit prin a le parcurge pe toate.

 
Adriana Pop , 23 ani, studenta
Eu studiez engleza din placere si imi doresc foarte mult sa obtin un atestat international. Cursurile urmate in cadrul IES International English School au fost extrem de binevenite.
In mometul de fata stiu exact la ce nivel ma aflu si cat mai trebuie sa invat pana la obtinerea atestatului european.

Elena Stancu, 41 ani, jurist
Intreprinderea la care lucram de aproape 15 ani a fost preluata de o firma americana. M-am trezit de azi pe maine cu sefi care habar n-aveau de limba romana si cu care trebuia sa ma inteleg. Nu aveam timp de pierdut pentru ca jobul meu era in joc. La inceput am incercat sa fac niste meditatii in particular insa mi-am dat repede seama ca iroseam timp si bani. Meditatoarea imi preda foarte multa gramatica si ma punea sa fac exercitii peste exercitii, fara sa se preocupe de ceea ce ii spuneam eu, si anume ca pe sefii nostri ii interesa in principal sa comunice cu noi, sa vorbeasca. Mi-am dat seama ca imi trebuia un profesor care sa inteleaga lucrul cu adultii si care sa stie cum sa ma invete sa conversez in timp scurt, asa ca am apelat la IES International English School in speranta ca voi reusi astfel sa rezolv problema.
Din fericire, asa a si fost. Mi-am pastrat jobul pentru ca urmand orele de engleza la aceasta scoala am reusit sa vorbesc cu seful meu american si sa ma fac inteleasa de el.

IMAGINI



 
 
CONTACT SCOALA ENGLEZA CRAIOVA

 arata tel , arata mobil
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X